» Här vare dött

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på ett tag... Anledningen är nog mest för att jag har tappat min SSO lust. Det är mer lockande att vara ute och njuta av det fina vädret, vara med kompisar, ta hand om kaninen och så. Dessutom har jag ett prov i akustik på onsdag så jag måste verkligen plugga järnet nu. Och så kom jag på att jag hade glömt min Fysikbok hemma, så jag kan just nu bara plugga på en del av provet.
 
Just nu har jag ingen blogglust alls, men det kan ju ändras. När jag går till skolan igen så kan ju lusten komma tillbaka, men just nu så vet jag inte. Så jag kommer antagligen inte blogga så mycket just nu. Men då vet ni vad jag sysslar med iaf ;)
 


Jenny Nightforest
29 April, 2014 - 12:12 / BLOGG: http://jennyandsilvertear.blogspot.se

Vet hur det är. SSO lusten kommer och går, när man är fast säker på att sluta helt... Tar det en vecka och sen är man back to stay x)
Men aja, det jag ville ha sagt är att ta din tid. Njut av irl och kom tillbaka om nån dag med mer inspiration c;

Svar: Mm det är så jag tänker, Irl livet kommer först och främst och sedan SSO, och just nu är Irl livet mer lockande än SSO ;)Men jag har faktiskt börjat sakna SSO och bloggen lite, så vi får väl se om jag är tillbaka snart c;
Moa Ponyforest


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo