» Asklandet

Varje dag kan man få lite - ibland väldigt mycket - information om olika områden, händelser, och sånt som finns i Dinodalen. Denna info kan man få om man pratar med Nic. Han har faktiskt väldigt intressanta saker att säga, jag älskar att veta massa roliga saker som hänt i SSO så personligen tycker jag att det är väldigt kul att läsa!
Jag tog kort när han berättade om Asklandet ^^ Mycket intressant om ni frågar mig.
Jag tänkte att jag spinner vidare lite på Asklandet eftersom vi ändå har temat uppe :)
 
Varifrån kommer vulkanen? Finns det någon som kontrollerar den? Skulle den kunna vara en möjlig "allied" (asså kommer inte på det svenska ordet xD) till Garnok och hans hejdukar?
  Vulkanen tror jag skapades precis som Nic säger. Genom en asteroid. Dinodalen skulle ju helt klart kunna vara en krater. Dinodalen är ju "nedsänkt", den har bergväggar runt hela området. Det tyder ju på att någonting hände där som gjorde att landnivån sjönk en hel del. Jag tror garanterat att den har någon med Garnok att göra, jag kan inte riktigt svara på varför, jag får bara en så konstig känsla av vulkanen. Det känns som att det har någon att dölja. Rymdskeppet som Garnok flyttades i kraschade ju i havet och skeppet kan väl inte ha varit lika stor som en asteorid, eller? Fast jag tror inte att Garnok finns där inne - då han inte borde kunna leva på land. Det kanske finns en underjordisk grotta under vulkanen? Allt är - typ - möjligt, det är bara ens fantasier som sätter stopp. Nejmen det är någon skumt med den vulkanen, det vet jag bara.
 
Har ni några tankar kring det här? Dela gärna med er av dem!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo