» Glassplitter

Igår härjade en storm där vi bor. Vid klockan sex ungefär försvann strömmen och då hade jag naturligtvis på datorn x) Så den dog, och jag vågade inte starta den då det var väldigt instabilt, strömmen kunde försvinna vilken sekund som helst.
Hur som helst, när jag senare vaknade på morgonen fick jag redan på att x antal träd hade vält och att en glasruta på växthuset hade rykt. Så vi fick hjälpas åt att plocka upp allt glassplitter från rutan. Det gick väldigt långsamt, tills jag kom på den briljanta idén att dammsuga upp allt glas. Och den idén var förblev inte bara en teori, utan den blev också verklighet när vi hittade en damsugare som fungerade för utomhusbruk (eller rättare sagt, vi fick den att funka för utomhusbruk xD). Så jag räddade min familj från flera dagars glasplockning. Ibland är det faktiskt bra att vara lite lat, för man hittar genvägar för att få saker att gå fortare och lättare, haha cx
 
Om vi rör oss till ett helt annat ämne så hade jag tänkt avsluta lite ofärdiga redigering- och målningsprojekt. Jag har en tendens till att börja på saker och sedan inte avsluta dem, heh. Så vi får väl se hur detta går!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo