» Problem med mobiltäckning

Igår kom det nya uppdrag till paddockön. Man kunde bland annat hjälpa till med böcker, mobiltäckning och driva in får.
Dessutom försvann snön. Jag tackar för det, då jag är mer förtjust i sommaren på SSO än vintern. Så för mig är det helt okej att det är snö en månad och gräs resterande månader. Däremot gillar jag snö irl (förutom när det blåser snöar i ansiktet(!!!!)).
 
Sen var det nåt jag reagerade på...
Det här. Jag har funderat fram och tillbaka och konstaterat att det är en blandning av Star Wars och Sagan om Ringen. Titlarna måste komma från Star Wars för det heter ju "Stjärnornas krig" på svenska vilket jag relaterar till den första titeln "Jarlarnas krig". Sen heterde resterande filmerna "Rymdimperiet slår tillbaka" och "Jedins återkomst". Men den sista boktiteln som Hanna pratar om låter mer som Sagan om Ringens "Sagan om konungens återkomst".
Lord Konrag måste ju bara vara Darth Vader - också Lord Vader - de syftar på. För han gör så i Star Wars och första gången man såg det blev man paff, haha (fast jag ramlade inte av stolen då hahaha). Och härskarhalsbandet är ju helt klart härskarringen som ofrivilligt blir slängd ner i Mount Doom.
Det är lite lustigt tycker jag att de har blandat två awesome trilogier till en "Jarlatrilogi", kan de inte komma på något eget för en gångs skull, haha x)   Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo