» Sälar och isflak

I onsdags seglade - som vi alla vet - ett stort isflak in mot De Glömda Hedarna. Själv tyckte jag att detta var väldigt oväntat, jag hade inte förväntat mig att ett stort isflak skulle komma från ingenstans och dundra in mot Jorvik. Det var typ, det sista jag kunde tänka mig. Men jag blev ändå väldigt glatt överraskad, sälarna var ju bara urgulliga och flaket i sig är ju väldigt häftigt :D
 
Men det var en sak jag tyckte - och fortfarande tycker - saknades. Ett uppdrag. På SSOs nyheter fattade jag det som att man skulle göra ett uppdrag med kapten Brus innan man kunde köpa en säl. Men där hade jag fel. Det känns bara så konstigt när man läser nyheterna och förväntar sig något, som sedan inte alls stämde.
Då slog det mig att alla inte hade kunnat köpa en säl då. Jag hade faktiskt inte tänkt på det innan, så helt plötsligt kändes det självklart för mig att det inte skulle vara något uppdrag. I alla fall inte med kapten Brus.
 
 Men så här ser det alltså ut på isflaket, eller ja, en liten del av det. Här kan man köpa sälar i olika färger ^^ Jag blev så förtjusta i dem att jag bara var tvungen att ha en, haha. Så jag har köpt den mörkbruna som fick namnet Floppsy c:
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo